Al jaren ben ik actief als muziekant en geluidsman. Hierdoor heb ik in 2012 besloten om zelf een geluidsstudio te beginnen. In 2015 ben ik begonnen met het bouwen van mijn eigen studio. Deze is gevestigd in een verbouwde schuur. (omstreeks maart 2016 zal deze vol in gebruiken genomen worden.)en bestaat uit twee aparte ruimtes; een control-room ( deze dient tevens al editting
room), en de studio zelf.

Op dit moment is het nog een hybride studio, dat wil zeggen dat het een mix is van Analoog en
Digitaal. De keuze is er om gebruikt te maken van een analoog mengpaneel en outboard apparatuur om toch de warme sound te krijgen van analoog. Het is ook mogelijk om rechtstreek ditigaal op te nemen. Dit is mogelijk door de manier hoe de patchbay’s zijn ingedeeld. De opname’s worden vervolgens digitaal afgemixed en gemasterd in pro tool. In de toekomst is het ook mogelijk om compleet analoog op te nemen en af te mixen.


Er zijn diverse soorten projecten mogelijk in de studio. U kunt bijvoorbeeld als singer songwriter een nummer opnemen of als gehele band de studio betreden. Ook kunnen wij voice-overs opnemen en daarbij het beeld mee laten lopen om een beter gevoel te krijgen bij het inspreken van de tekst.


Voordelen


Analoog en Digitaal.
Wij maken gebruik van het goede van twee werelden. Namelijk Analoog en Digitaal. De warme sound van de analoge outboard gear en het gemaakt van digitaal mixen.


Voice over.
Om gemakkelijk een voice-over in te kunnen spreken is er een scherm beschikbaar om je beter in te kunnen leven.


Editing.
Omdat wij alle video’s editten in een goede akoestische omgeving kunnen wij ook gelijk de audio nabewerking doen en is er direct een goede realitische weergave van de audio.
Top